Poslední šance běžet v Chebu Valdštejnovu desítku. Jubilejní ročník bude zároveň poslední.

Vážení běžečtí přátelé,

rád bych vám dnes sdělil důležité rozhodnutí, které jsem přijal po dlouhém a pečlivém uvážení. Jak jistě víte, organizace běžeckých závodů, jako je Valdštejnova desítka, vyžaduje velké množství času, energie a zdrojů. Po mnoha letech plných nezapomenutelných okamžiků, radosti a úspěchů jsem se rozhodl, že letošní rok bude mým posledním v roli hlavního organizátora. Tato zpráva pro mě není snadná, ale cítím, že je důležité, abyste to věděli a mohli se připravit na konec, který přichází.

Hlavním důvodem, proč jsem se rozhodl přerušit svou organizátorskou činnost, je stále rostoucí náročnost spojení této práce s mým pracovním a rodinným životem. Organizace takových závodů vyžaduje nejen velké množství plánování, ale také mnoho osobního nasazení a obětí. S každým rokem se stávalo obtížnější najít rovnováhu mezi mými povinnostmi a časem, který chci věnovat své rodině a profesní kariéře. Přemýšlel jsem o tom dlouho a dospěl jsem k závěru, že je načase udělat krok zpět a věnovat se více těm, kteří mě podporují a stojí při mně po celou tuto dobu.

Po dlouhém zvažování jsem se nakonec rozhodl zorganizovat poslední ročník Valdštejnovy desítky. Tento závod má pro mě zvláštní místo v srdci a vím, že je oblíbený nejen mezi vámi, ale i mezi mnoha dalšími běžci, kteří k nám každoročně přijíždějí z různých koutů země. Vím, že pro mnohé z vás bude tato zpráva zklamáním, ale věřte mi, že jsem to nebral na lehkou váhu. Chci, abyste věděli, že jsem se snažil zvážit všechny možnosti, ale nakonec jsem dospěl k závěru, že je fér, abyste to věděli s dostatečným předstihem a měli ještě čas se rozhodnout pro letošní účast

Proto bych vás chtěl srdečně pozvat, abyste se zúčastnili posledního ročníku Valdštejnovy desítky, který se bude konat 17. srpna 2024. Věřím, že tento den bude plný radosti, emocí a přátelské atmosféry, která vždy provázela naše závody. Je to vaše šance naposledy si užít tento závod a vytvořit si krásné vzpomínky, které s námi zůstanou navždy. Doufám, že se sejdeme v hojném počtu a společně oslavíme krásný závodní den.

Děkuji vám všem za vaši podporu, věrnost a nadšení, které jste během let ukazovali. Bez vás by tyto závody nebyly tím, čím jsou. Věřím, že se naše cesty zase někdy zkříží a třeba časem se zase někde potkáme. Hezkých závodů je v našem okolí spousta.

S přátelským pozdravem, Michal Ouřada

Loading