Jakub Voráček s Michaelem Řezáčem předali organizátorům Valdštejnovy desítky unikátní trofeje pro vítěze

V úterý 6. srpna 2024 se v golfovém klubu ve Zbraslavi odehrála jedinečná a očekávaná událost. Zástupci firmy Tarespa Jakub Voráček a Michael Řezáč organizátorům závodu Valdštejnova desítka slavnostně odhalili a předali unikátní trofeje. Tento prestižní závod je známý svou náročností a atmosférou, která přitahuje běžce ze všech koutů republiky.

Trofeje, o které se tentokrát bude bojovat na desetikilometrové trati nejsou ledajaké. Byly pečlivě navrženy firmou Tarespa, která je známá svou precizností a inovativním přístupem k výrobě sportovních ocenění. Samotná výroba trofejí proběhla ve sklářské dílně Jiřího Pačinky. Obě trofeje byly navrženy tak, aby reflektovaly historický obraz města Chebu i moderní estetiku. Jsou ručně vyrobené ze skla a záměrně mají tvar písmene V. Na každém výstupku písmene je vyobrazena dominanta města.


Medaile letošního ročníku odkazuje na všechny městské domy, které lemují chebské náměstí. Stejný prvek bude zdobit i letošní model oficiálního trika závodu.


Při této slavnostní příležitosti došlo také k odhalení pamětní medaile, kterou obdrží každý účastník závodu na pět nebo deset kilometrů. Tato medaile byla pečlivě zpracována s ohledem na detail a symboliku závodu. Logo závodu na medaili lemují názvy všech městských domů kolem chebského náměstí. Stejný vzor se objevil i na oficiálním triku závodu. Tato kombinace minulosti a současnosti zajišťuje, že každý účastník si odnese nejen fyzickou cenu, ale i symbol vzpomínky na svůj výkon a účast.

Slavnostního aktu se ujali majitelé firmy Tarespa, které veřejnost zná zejména díky jejich sportovním úspěchům a podnikatelským aktivitám. Prvním z nich byl slavný hokejista Jakub Voráček. Po jeho boku stál Michael Řezáč, který je známý nejen svou prací v oblasti modelů stadionů z celého světa a výroby trofejí, ale i svým osobním nasazením pro podporu sportovců a sportovních událostí. Tito dva charismatičtí muži společně s organizátory závodu Michalem Ouřadou a Pavlem Sýkorou odhalili trofeje a medaile, které se brzy dostanou do rukou nejlepších běžců. Jakub Voráček zároveň při odhalení s přátelským tónem popřál všem běžcům, aby se jim závod vydařil.

Registrovat na závod se můžete pod tímto odkazem.

Loading