Poslední možnost výhodné online registrace na závod Valdštejnova desítka 2024!

Zájemci o start v závodu Valdštejnova desítka 2024, který se bude konat již tuto sobotu 17. srpna 2024, mají poslední příležitost využít výhodné online registrace. Tuto možnost lze využít již jen do pátku 16. srpna 2024 do 18:00 hodin. Pokud tedy chcete zajistit své místo na startovní čáře a zároveň ušetřit nějaké peníze, doporučujeme vám, abyste se zaregistrovali co nejdříve. Online registrace je nejen rychlá a pohodlná, ale především cenově výhodnější než registrace na místě.

Po uzavření online registrace již bude možné se přihlásit pouze přímo na místě závodu, avšak za poplatek ve výši 450 Kč. Proto pokud chcete ušetřit a vyhnout se případným frontám či stresu, určitě neváhejte a využijte možnost online registrace. Samotný proces registrace je velmi jednoduchý – stačí navštívit oficiální webovou stránku závodu Valdštejnova desítka, vyplnit požadované údaje a uhradit registrační poplatek. Poté obdržíte potvrzovací e-mail, který slouží jako doklad o vaší účasti.

Rádi bychom také upozornili všechny běžce, že je velmi důležité uhradit registrační poplatek včas. V případě, že platba za online registraci nebude provedena do stanoveného termínu (pátek 16. srpna 2024, do 18:00), bude vaše registrace automaticky smazána. To znamená, že budete muset absolvovat registraci znovu přímo na místě a platit vyšší poplatek. Dohledávání poplatku a zjišťování úhrad na místě v den závodu je velkou komplikací a celý proces je zbytečně zdržován.

Valdštejnova desítka je tradiční běžecký závod, který láká každoročně stovky nadšených běžců. Běžecká komunita se na tuto událost těší už měsíce dopředu. Trasa závodu vede malebnými cestami a nabízí jedinečný zážitek jak pro zkušené běžce, tak i pro začátečníky.

Díky online registraci máte příležitost nejen se přihlásit pohodlně z domova, ale také získat všechna potřebná organizační informace předem, což vám může výrazně usnadnit přípravy na samotný závodní den.

Registrační formulář naleznete pod tímto odkazem:

Loading