S předáváním cen pomohou Sokolky z Františkových Lázní

Slavnostní ceremoniál s předáváním medailí a cen, který se bude konat letos, bude opravdu speciální událostí. Tato významná akce přiláká mnoho účastníků i diváků, kteří se těší na jedinečný zážitek. Celý ceremoniál bude probíhat na hlavním pódiu Rozběhnito.cz arény, která vyroste na náměstí Jiřího z Poděbrad v Chebu.

Jednou z hlavních částí tohoto ceremoniálu bude vyhlášení celkových vítězů závodu Valdštejnova desítka 2024. Tito vítězové obdrží hodnotnou trofej, která je výjimečná nejen svým vzhledem, ale i svojí hodnotou a symbolikou. Trofej pochází z dílny renomované firmy Tarespa, která je známá svou precizní prací a originálními návrhy.

Co dělá tuto trofej ještě výjimečnější, je fakt, že na jejím vzniku se podíleli dvě významnéí osobnosti. Jedním z nich je slavný hokejista Jakub Voráček a druhým tvůrcem je chebský rodák Michael Řezáč, který se proslavil svými unikátními a inovativními přístupy k tvorbě. Spolu vytvořili trofej, která je nejen krásná, ale také symbolizuje celkový závod Valdštejnova desítka (psali jsme zde)..

Předání těchto trofejí a dalších cen vítězům závodu bude mít zvláštní význam díky přítomnosti Sokolek z Františkových Lázní. Tyto usměvavé dámy, které letos byly součástí XVII. všesokolského sletu, se ujmou role předávajících s velkým nadšením. Jejich vystoupení před dvacetisícovým publikem v pražském Edenu bylo skutečně impozantní a nyní se těší, že se zhostí dalšího významného úkolu i na ceremoniálu Valdštejnovy desítky.


Sokolky z Františkových Lázní byly letos součástí velkého XVII. všesokolského sletu v Praze.


Sokolky nejenže přispějí k slavnostní atmosféře, ale také budou součástí téměř stočlenného týmu dobrovolníků, kteří se postarají o hladký průběh závodu. Tento tým je pečlivě vybírán a trénován, aby zajistil, že vše proběhne bez problémů a účastníci i diváci si mohli naplno užít tento jedinečný zážitek. Všichni, kteří se na této události podílejí, od organizátorů po dobrovolníky, přispívají k tomu, aby byl tento den nezapomenutelný.

Těšíme se, až společně oslavíme ty nejlepší z nejlepších a užijeme si krásný den plný sportovních úspěchů a slavnostní atmosféry.

Loading